KAPAT
Univis Logo





Univis' te Yeni Dönem

Univera ve Univis olarak satış, lojistik ve servis teknolojileri alanında 30 yıldır hizmet veriyoruz. Univera % 100 yazılım çözümlerine odaklanırken, Univis ise OT/VT donanımları, RTLS ve Cold-Chain merkezli iOT çözümleri, MDM, veri toplama, sarf ürün tedariği, WMS çözümleri ile profesyonel hizmetler konularında müşterilere hizmetler sunmaktadır.


2019 yılı Kasım ayı sonuna kadar kurucu ortaklarımız Cüneyt Ersin ve Selahattin Tosuner tarafından yönetilen şirketlerimizin Genel Müdürlük koltuğunu 1 Aralık 2020 tarihi itibari ile Merthan Kaleli devralmıştı. Cüneyt Ersin ve Selahattin Tosuner bu görev değişimi sonrasında görevlerine Yönetim Kurulu’nda devam etmeye başladılar. 


“2019 yılı başından itibaren 4 yıl boyunca “Satış Müdürü” olarak Univis’ in gelişimi ve kurumsallaşması anlamında adımlar atan Türker Torucu, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren şirketin gelişim stratejilerine “Genel Müdür” görevi ile liderlik edecektir.”


Yeni dönemde Merthan Kaleli Univera Genel Müdürü, Türker Torucu ise Univis Genel Müdürü olarak görevlerine devam edecektir.
 

“Müşterilerimize katma değerli çözümler sunmaya devam edeceğiz…”
 

Univis ’in son 3 yılda yakalamış olduğu müşteri memnuniyeti ve büyüme trendinin daha ileriye taşınabilmesi için stratejik planlamalar yaptıklarını belirten Türker Torucu “İlk kurulduğumuz 1992 yılından itibaren oluşan bilgi birikimi ve tecrübeyi müşterilerimize en üst düzeyde hizmet sunabilmek için sürekli geliştirmeye odaklandık. Müşterilerimize karşı sunmuş olduğumuz çözüm odaklı yaklaşımımızı doğru adımlar atarak daha da verimli bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Özellikle Univera ve Univis’in birlikte hareket edebilme kabiliyeti ile müşterilerimize en uygun ürün ve hizmetleri “Uçtan uca çözüm” metodolojisi ile ulaştırıyoruz. En üst düzeyde müşteri memnuniyeti hedefi dışında, mutlu çalışanlar ve başarılı iş ortaklıklarının arttırılması düşüncesi ile kurumsallaşma yolunda atılan bu yeni adımın, tüm Univera ve Univis ailesi için motive edici olmasını diliyorum.” dedi.

Türker Torucu kimdir?

1993 yılında Teknik Servis departmanında görevine başlayan Türker Torucu, 2018 yılı sonuna kadar 25 yıl boyunca Univera ‘da birçok farklı departmanda görev almıştır.

1 yıllık Teknik Servis uzmanı görevi sonrasında 2005 yılına kadar Univera’da satış sonrası hizmetler departmanlarında farklı pozisyonlarda görevler alan Torucu bu departmanlarda farklı dönemlerde toplamda 4 yıl süren yöneticilik görevleri de üstlenmiştir.

Torucu, 2006-2008 yılları arasında Univera Satış ekibinde Satış Yöneticisi olarak görev yaptıktan sonra 2.5 yıl süren Özel Müşteriler Yöneticiliği ve Ürün Yöneticiliği görevlerini üstlendi.

2011-2015 yılları arasında 4 yıl süren Proje Satış Yöneticiliği görevlerinden sonra 3 yıl süren Univera Genel Sektörler Satış Müdürlüğü görevini başarı ile tamamlayan Türker Torucu 25 yıllık Univera kariyerini kağıt üzerinde de olsa sonlandırarak Univis’e Satış Müdürü olarak geçiş yaptı.

2019 yılı başından itibaren 4 yıl boyunca Univis’in gelişimi ve kurumsallaşması anlamında adımlar atan Türker Torucu 01.01.2023 tarihinden itibaren şirketin gelişim stratejilerine “Genel Müdür” olarak liderlik edecektir.

1978 İzmir doğumlu olan Türker Torucu, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Türker Torucu hakkında ayrıntılı bilgiye LinkedIn profili üzerinden ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Hızlı İletişim