KAPAT
Univis Logo





Altın Değerinde İş Ortaklıkları

Univis olarak; her zaman önceliğimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarına kaliteli ve yenilikçi çözüm sunmaktır. İş ortaklarımızı da bu önceliğe göre seçer, müşterilerimize sunduğumuz çözüm ve hizmetin kalitesini bu şekilde belirleriz. Bu nedenle dünyanın en iyilerinin en iyi iş ortakları oluruz. Tıpkı Honeywell’in Performance Gold Partner’ı olduğumuz gibi...

Çalışma şeklimizi kısaca özetleyecek olursak; müşterimiz ile detaylı görüşmeler sonucunda önce talebi değil, ihtiyacı anlarız. Daha sonra müşterimizin süreçlerini analiz edip, fiziksel ve iş durumuna en uygun çözümü konumlandırırız. Bunu yaparken de yenilikçi çözümler sunarak, müşterilerimizin ihtiyacını uzun vadeli karşılarız.

Tüm bunların sonucu olarak da iyi iş ortaklıkları geliştiririz. Çözümlerine en az kendi markamız kadar özen gösterdiğimiz iş ortaklıkları kurarız. Honeywell de bu ortaklarımızdan biri. Uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz başarılı projelerimizi her yıl olduğu gibi; bu yıl da Gold Partner serviyesinde taçlandırıyoruz.

Univis olarak; Honeywell donanım çözümlerinin tedarikçisi ve Honeywell markalı donanım ürünlerinin Yetkili Teknik Servisi olarak hizmet veriyoruz.  

WhatsApp Hızlı İletişim